你正在訪問的內容是外部程式的映像位址,僅用於使用者加速訪問,本站無法保證其可靠性。當前的連結位址(單點即可複製)為 https://greasyfork.org.cn/zh-CN/scripts/556391-youtube-livechat-handle-id-to-username/discussions/315348,源站連結 點此以跳轉

YouTube LiveChat handle-id to username

YouTubeライブチャットでハンドルIDをユーザー名に戻すなどなど

< 脚本 YouTube LiveChat handle-id to username 的反馈

提问 / 留言

§
发布于:2025-11-20

Açıkça söyleyeyim, basitçe örnek verecek olursam: örnek Murat (Varsayılan) bu script ile şöyle oluyor: Murat (Murat).

§
发布于:2025-11-20

Düzenleme: Bazılarında kullanıcı adı yazıyor bazılarında yazdığım diğer geribildirim deki gibi

hajikko-yure作者
§
发布于:2025-11-22

English Version

Thank you for your feedback.

The issue you mentioned, where "Murat" appears as "Murat (Murat)", occurs because it’s already displayed in the "Murat" format. In that case, this program isn’t actually needed, which is why it shows that way.

This program is primarily intended to convert @channel-id into the username (channel-id) format. Currently, it doesn’t handle streams where the username is already displayed.

We plan to address this in a future update, so thank you for your understanding and patience.

Türkçe Versiyonu

Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Belirttiğiniz “Murat” yerine “Murat (Murat)” olarak görünme sorunu, zaten “Murat” formatında görüntülendiği için ortaya çıkıyor. Bu durumda, bu program aslında gerekli değil ve bu yüzden böyle görünüyor.

Bu program esas olarak @channel-id’yi kullanıcıadı (channel-id) formatına çevirmek için tasarlandı. Şu anda kullanıcı adının zaten göründüğü yayınlarda henüz desteklenmiyor.

Bunu gelecekteki bir güncellemede ele almayı planlıyoruz, anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

İngilizceyi ben yazdım, ama Türkçeyi ChatGPT ile çevirdim. Bu yüzden yanlışsa kusura bakmayın.

发布留言

登录以发布留言。